Bordeaux Wijnreizen

Mobirise Website Builder

Dominique van Chateau Bel-Air

Bordeaux Wijnreizen is een Nederlands wijnreisbureau gevestigd in Saint Emilion.
Vanuit hier organiseren we alle mogelijke wijnreizen voor individuen en groepen

Vous etes les bienvenus!

Van een Lang Wijnweekend in Saint Emilion, tot een Rondreis door de Bordeaux-streek tot een Maatwerkreis naar uw wensen. En van een wijnreis lekker met z`n tweeën tot een wijnreis met de hele club, familie of met de collega`s.

Natuurlijk met passie voor de wijn en voor de mooie dingen van het leven.
Wel zo fijn als alles goed geregeld is: U kunt op ons rekenen!

De Bordeaux wijnstreek is absoluut het beroemdste en wellicht het interessantste wijngebied ter wereld. U moet dat als echte wijnliefhebber minimaal een keer in uw leven hebben bezocht.

En dat kan tegenwoordig heel gemakkelijk. Er zijn zeer goede vlieg- en treinverbindingen naar Bordeaux en ook met de auto bent u er al in een dag. En desnoods stopt u halverwege even in het Loire-gebied voor een leuke overnachting.

U bent in ieder geval van harte welkom hier!


Mobirise Website Builder
Wie zijn wij(n)

Arnoud Rietman (1968) is in 1992 afgestudeerd als commercieel econoom aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is werkzaam geweest in het bedrijfsleven als managementadviseur en heeft een bedrijfsevent-organisatiebureau gehad. In 2003 is hij in het centrum van Rotterdam Wijnbar Amuse Proeverij begonnen.
Na verschillende wijnopleidingen en het zelf geven van vele cursussen is hij in 2009 na de verhuizing naar Saint Emilion het reisbureau Bordeaux Wijnreizen begonnen. Inmiddels zijn daar een Chambres d'hotes en enkele appartementen in Saint Emilion en Libourne bijgekomen. Arnoud is een echte wijnliefhebber en vindt het leuk om u mee te nemen op ontdekkingstocht in de wijngaard en daarbuiten.
Marliese de Monchy (1978) is in 2002 afgestudeerd aan de Hotel management school in Maastricht. Na een korte carrière in het hotelwezen heeft zij samen met Arnoud de Amuse Proeverij gerund. Ook Marliese heeft verschillende wijnopleidingen afgerond en sinds 2014 mag zij daar het prestigieuze Diplome Universitaire d'Aptitude de Degustation ( D.U.A.D) van de universiteit van Bordeaux aan toe voegen.
Florentine (2008) en Philippe (2011) zijn de echte Franzoosjes van de familie. Mede door de kinderen en hun scholen in het hart van St Emilion en vervolgens in Libourne hebben we een groot persoonlijk netwerk van beroemde en minder beroemde chateau-eigenaren in de weide omgeving van St Emilion en Pomerol.

Contactgegevens Bordeaux Wijnreizen    -   6 rue des Jurats, 33330 Saint Emilion   -   info@bordeauxwijnreizen.nl   -   Arnoud Rietman tel: 00336 7476 2038

Made with ‌

Drag & Drop Website Builder