Google+ Bordeauxwijnreizen voor wijnreizen in de Bordeaux, wijnproeven, wijncursus, slapen op chateaux, Saint Emilion Medoc Sauternes, Bordeaux, Frankrijk
  bordeaux winetours  
           
   
             
 

Zo werkt het: U neemt contact met ons op, via de mail of gewoon ouderwets per telefoon, en we bespreken uw interesse en wensen. Op basis van uw keuze sturen we vervolgens per mail een voorstel waarin uw reis tot in detail beschreven wordt. Alles is duidelijk aangegeven en u ziet precies wat inclusief en wat exclusief is. U komt dus niet onverwachts voor verrassingen te staan.

U kijkt wel zelf hoe u hier naartoe wil komen en hoe u zich hier wilt vervoeren. Als u dat zelf regelt dan bent u namelijk altijd goedkoper uit.

 

winetours bordeaux

 

Uiterlijk 3 weken voor vertrek ontvangt u alle reisbenodigdheden per email en zonodig per post op het door u aangegeven adres. Al naar gelang de betalingsvoorwaarden betaalt u vooraf per overboeking of ter plaatse als u er bent.

U hoeft dan alleen nog uw koffers te pakken en richting ons te komen op de door u gekozen wijze.

En zij zullen u hier met open armen ontvangen voor een onvergetelijke en heerlijke wijnervaring

 
     

 

Als het voorstel precies aansluit op uw wensen dan ontvangt u vervolgens een overeenkomst om de reservering vast te leggen. In deze overeenkomst is het voorstel integraal overgenomen en staan ook de betalings- en annuleringsvoorwaarden. Indien u akkoord bent stuurt of mailt u de overeenkomst getekend terug. Op dat moment moet u ook een aanbetaling van 25% van de reissom betalen. Als de overeenkomst en aanbetaling bij ons binnen zijn, is de reservering definitief en krijgt u een bevestiging.