Google+ Bordeauxwijnreizen voor wijnreizen in de Bordeaux, wijnproeven, wijncursus, slapen op chateaux, Saint Emilion Medoc Sauternes, Bordeaux, Frankrijk
  bordeaux winetours  
                    Over ons      
   
             
 

Arnoud Rietman (1968) is in 1992 afgestudeerd als commercieel econoom aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij is werkzaam geweest in het bedrijfsleven als managementadviseur en heeft een bedrijfsevent-organisatiebureau gehad. In 2003 is hij in het centrum van Rotterdam de Wijnbar Amuse Proeverij begonnen.winetours bordeaux
Na verschillende wijnopleidingen en het zelf geven van vele cursussen is hij in 2009 na de verhuizing naar Saint Emilion het reisbureau Bordeauxwijnreizen begonnen. Arnoud is een echte wijnliefhebber en vindt het leuk om u mee te nemen op ontdekkingstocht in de wijngaard en daarbuiten.

 

 

 

Marliese de Monchy (1978) is in 2002 afgestudeerd aan de Hotel management school in Maastricht. Na een korte carriere in het hotelwezen heeft zij samen met man Arnoud Rietman de Wijnbar en restaurant Amuse Proeverij in Rotterdam gerund. Ook Marliese heeft verschillende wijnopleidingen afgerond en sinds 2014 mag zij daar het prestigieuze Diplome Universitaire d'Aptitude de Degustation ( D.U.A.D) van de universiteit van Bordeaux aan toe voegen.

 
 

 

Florentine (2008) neemt soms de telefoon op en Philippe (2011) vindt dat schitterend. Mede door de kinderen en hun schooltje in het hart van St Emilion hebben we een groot persoonlijk netwerk van beroemde en minder beroemde chateau-eigenaren in de weide omgeving van St Emilion en Pomerol.   
             
Bordeaux Wijnreizen
info@bordeauxwijnreizen.nl n.nl
+ 33 6 7476 2038